Posted in Plasma Pen
Behandling: Ögonlockslyft och utjämning av rynkor

Plasma hudbehandling är en revolutionerande teknik som används för att strama och återuppfylla huden på ett icke-kirurgiskt sätt. I många år har plasmateknik använts över hela Europa för att uppnå otrolig kosmetisk förbättring i olika delar av kroppen. Vår behandling är av låg risk, återhämtningstiden är minimal och mycket mer kostnadseffektiv än kirurgiska ingrepp. En viktig orsak till att plasma pen har fått en sådan popularitet i världen av plastikkirurgi och kosmetisk dermatologi är att behandlingen är inte invasiv – innebärande utan kirurgi, nålar, blod eller stygn!

Plasma behandling innebär användning av högspänning, lågström elektrisk energi som i grunden skapar en “gnista” över behandlingsområdet. Gnistan är resultatet av elektrisk energi som interagerar med specifika gaser i luften (eller levereras till enhetens spets). När denna interaktion uppstår skapas plasmaenergi. Plasma anses vara det fjärde tillståndet och kan effektivt utnyttjas som ett kosmetiskt behandlingsverktyg.

Den underliggande huden svarar på denna plasmognista genom att strama upp, eller kontrahera. Detta medför en ganska omedelbar effekt när det gäller hudspänning. Därefter utvecklas en andra fas av läkning där det nya kollagenet bildas av kroppen för att ytterligare bidra till föryngringsprocessen. Eftersom detta innebär aktivering av fibroblastceller under huden.

“Vår strävan har sen Optima grundades varit att erbjuda marknadens bästa service, kvalité, resultat och kundnöjdhet för att vi tycker att våra kunder förtjänar det allra bästa.”

Mia Sassi • Grundare

Slutresultatet är en utjämning av huden i vissa områden, höjning av vävnaden i andra områden och / eller en kombination av dessa två effekter. Skönheten i denna teknik är att hela behandlingen kan utföras utan hudskärning, avlägsnande av hud eller injektion i huden.

Förutom åtdragning och lyft hud kan en plasma penna också användas för att behandla oönskad pigmentering som kan vara i det ytliga skiktet. Det gör det genom att rikta in pigmentcellerna. En mörk punkt, till exempel, kommer att bli lite mörkare i början. Då börjar det att blekna i de kommande dagarna till veckorna.

Ett av de mest populära förfarandena som utförs med plasma är den icke-kirurgiska ögonlocket eller icke-kirurgisk blepharoplasty, för patienter som har överflödiga övre ögonlockskift. Detta inkluderar patienter med övre ögonlocket eller crepey i övre ögonlocket. I många år har svaret på detta mycket vanliga kosmetiska problem varit att genomgå kirurgisk blepharoplasty där den övre ögonlocket huden skärs ut. Lyckligtvis för den som ansetts vara en kandidat till en plasmapennan med ögonlocket, kan den här huden nu spännas utan operation! Detta åstadkommes med plasmaenergin, som försiktigt och strategiskt används längs specifika zoner i övre ögonlocket för att dra åt och lyfta. I de flesta plasma ögonlockslyftar ser du en omedelbar åtdragning av huden. Eftersom tiden går, Denna hud kommer att visa ännu mer sammandragning och lyftning, eftersom nytt kollagen bildas längs övre ögonlocket. Slutresultatet hos många patienter kommer att konkurrera med de kirurgiska resultaten som ses hos vissa patienter som genomgår kirurgisk blepharoplasty.

Certifierad personal

Hos oss på Optima by Mia Sassi kan du alltid känna dig trygg och säker. Våra instruktörer och terapeuter är alla certifierade och kvalitetssäkras kontinuerligt, detta för att bibehålla djupgående kunskap, hög kvalité och hög servicegrad. Vårt mål är att genom certifiering införliva ett helhetsperspektiv i branschen och omsorg om kunderna samt till att stimulera vår personal och elever till fortsatt och kontinuerlig kompetensutveckling samt regelbunden reflektion.

Mia Sassi Svensk Mästare 2018

Allt vi gör ska kännetecknas av högt resultat, kvalité och kundnöjdhet för att våra kundernas välbefinnande betyder allt för oss – Mia Sassi

Optima by Mia Sassi - Nöjda kunder

Fortsättning:
Plasma penna behandling sker med användning av en lokal anestetisk grädde som kommer att appliceras i salongen. Den aktuella numrande kräm appliceras vanligen i 20 minuter innan behandlingen påbörjas. Detta möjliggör en praktiskt taget smärtfri plasmapennupplevelse. Under behandlingen kan du känna en varm känsla i vissa områden. Omedelbart efter behandlingen kan du notera en stickande och / eller brännande känsla under en kort tid. I sällsynta fall behövs en injektion av en numbinglösning för att slutföra behandlingen.

Varje behandling av plasmahudbehandling tar i genomsnitt 30-45 minuter.

Efter behandling kommer små mörkbruna / svarta fläckar att ses. En del rodnad som efterliknar en mild bränning kan också ses. Svullnad är normal och kommer att vara 2-3 dagar. Detta kan vara särskilt märkbart runt ögonen (om de behandlades) med tanke på hur tunn huden är i detta område.

Det behandlade området kommer att bilda en viss skabbning. Det är viktigt att de här behandlade områdena hålls rena och torra i början. Att plocka dessa områden måste undvikas, eller du kommer att få en mycket större risk för ärrbildning. Du bör också skydda dessa områden från mekaniskt trauma (friktion och gnidning) i 5-7 dagar efter plasma pen behandling.

receptfri smärtstillande medicin är vanligtvis allt som behövs för att dämpa den milda smärtan som följer med läkningsprocessen. Smink kan bäras under läkningsprocessen – men vi rekommenderar att du väntar minst 5-7 dagar efter behandling med att sminka dig.

De flesta patienter märker en ögonblicklig förbättring i huden efter plasmabehandling. De kosmetiska förbättringarna kommer att fortsätta att förbättras under de följande veckorna till månader, eftersom nytt kollagen produceras i behandlingsområdet.

Även om en majoritet av patienterna kommer att se en bra förbättring efter en enda plasmabehandling, kommer många att välja att genomgå en serie behandlingar för att uppnå ännu mer idealisk kosmetisk förbättring. Plasma penna behandlingar ska schemaläggas 8-12 veckor i taget för att ge din hud tillräcklig tid för att svara på den tidigare behandlingen.

Bokningsregler

Avbokningsregler
Om du av någon anledning måste avboka din tid, vänligen gör det minst 24 timmars innan behandlingen. Detta för att vi ska ha en chans att erbjuda din tid till någon annan. Avbokningar som sker mindre än 24 timmar före behandlingen, kommer att resultera i 100% avbokningsavgift och rabattkoden kommer att vara ogiltig.

Anländer sent
Din tid är bokad speciellt för dig. Om du är sen, kommer vi inte att ge bort din tid till någon annan. Ditt behandling kommer att bli kort och våra avgifter gäller fortfarande.

Boka tid nu

Tiderna går åt så passa på att boka redan nu

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart