"Jag är super nöjd med mina fransar som jag gjorde hos Mia och jag återkommer hela tiden! Alltid varmt välkomnande, lungt och skönt, avslappnande miljö! Mia är väldigt omhändertagande, noggrann och jätteduktig! Rekomenderar verkligen Mia till alla som vill göra en fransförlängning!!"
Susanne Edström
"Jag vände mig till Mia för 3 månader sen efter att jag fick vara med om en hemskt fransupplevelse hos en annan stylist i Göteborg.. Jag är otroligt glad att det var just Mia jag vände mig till. Jag har gjort fransar i åtta år (hos olika stylister) och Mia är verkligen otroligt professionell och mån om att kunden ska känna sig bekväm och trygg. Mia är en av få stylister jag gått till som man verkligen kan slappna av hos, och njuta av sin behandling. Ett stort plus är att hon också lyssnade in hur jag ville ha mina fransar och fick de skräddarsydda efter det, precis som jag vill ha dem. Otroligt nöjd och rekommenderar verkligen Mia!"
Isabella Pöhner Hörnestig
"Så himla nöjd! Snabba svar när jag skrev på Instagram och hade frågor. Och flexibel i att hitta en tid till en småbarnsmamma som vill piffa till sej lite. Fått Mia rekommenderad och rekommenderar verkligen henne till andra 🌺 Fantastiskt mysig och fin lokal, väldigt avkopplande stund vid min behandling."
Stina Hedblad
"Har fått flera olika behandlingar bla flatlash, permanent böjda fransar och massage hos Mia. Blir alltid väl omhändertagen och får proffsiga resultat. Är min tid för mig själv där jag alltid kommer ut avslappnad med laddade batterier. Hon är en underbar person som vet vad hon gör. En oas mitt i stan.😃"
Ann-Charlotte Jonsson
"Det finns ingen bättre än Mia - perfektion varje gång! Och det är alltid lika trevligt, hennes glädje smittar av sig så jag går där ifrån med snygga fransar och mer energi!"
Matilda Hinke
"Bästa stället i Göteborg, helt ärligt! Gjorde lashlift, har gjort det på andra ställen, men har inte varit så nöjd som hos Mia! Bäst bäst bäst!"
Mateja Brankovic
"Mia är bäst! Känner mig alltid så väl omhändertagen och resultatet blir fantastiskt. Skulle aldrig gå någon annanstans!"
Matilda Johansson
"Professionellt bemötande och fina produkter. Gjorde fransförlängning med ett hållbart resultat, allt var över förväntan."
Charlotte Ankarborg
"Väldigt bra massage där dom verkligen tar i om man ber om det. Rekommenderas stark."
Patrik Hansson
"Världens bästa Mia blir alltid 110% nöjd med mina fransar!"
Jess West
"Brukar göra lash lift och kunde inte vara nöjdare!! Bra bemötande och kanon resultat 👍"
Michelle Tunell
"En helt fantastisk massör"
Therese Nilsson
"Superfina och naturliga fransar!"
Alexandra Malmkvist
"Bästa fransarna i stan!"
Anette Winäs
"I did lash extensions with Mia. Very talented to do natural looks on both single and volume lashes, and I've tried getting that done in many places. I wouldn't do it anywhere else. Very bright and clean space, quality products. (Översatt av Google) Jag snörde tillägg med Mia. Mycket begåvad att göra naturliga utseende på både enkel- och volymfransar, och jag har försökt få det gjort på många ställen. Jag skulle inte göra det någon annanstans. Mycket ljust och rent utrymme, kvalitetsprodukter."
Cathrine Sundström Zimonyi
"Blir alltid lika nöjd när jag fixar fransarna hos Mia. De blir precis som jag vill ha dem och håller länge!!"
Anette Winäs
"Jätte duktig och flitig tjej ! Fransarna sitter super bra och jag är mycket nöjd "
Anna Charlotta Maria Staf
"Älskar fransarna, älskar bemötandet och älskar känslan av avkoppling! Alltid lika trevligt att komma och bli fin"
Stina Felicia Enyck
"Duktig och kunnig massör. Så henne rekommenderar jag starkt. Jag kommer verkligen komma tillbaka hit!"
Therese Nilsson
"Fantastisk service och Mia är superduktig! Är väldigt nöjd."
Elin Granström
"Jag har både blivit masserad och fått super läckra fransar. Har varit nöjd varje gång! Du är bäst Mia"
Tiina M. Trapp
"Optima har det bästa läget, centralt och lätt att ta sig till hennes fin och lyxig lokal ! Det är hög kvalitet på hennes arbete och man känner sig i trygga händer. Alltid lika nöjd efter varje besök. Det syns i slutresultatet att hon älskar det hon gör !💕 Kan rekommendera henne starkt för den som vill ha ett bra resultat med god kvalitet. Ett riktigt proffs 👌 trogen stamkund 👍"
Meylin Quijada
"Började göra mina fransar hos Mia för 2,5 år sedan och från första besöket var det givet att stanna! Professionellt arbete och väl omhändertagen!😍 Skulle inte våga gå till nån annan nu när man blivit van vid det bästa!"
Ida Pilmalm
"Alltid 10 av 10 vid besök här. Mia är proffsig, det blir lika lyckat resultat varje gång och man kommer till en trevlig och lugn miljö. Mia är även väldigt flexibel och tillmötesgående när det gäller såväl tider som önskemål. /Supernöjd stamkund som alltid ser fram emot nästa besök!"
Sofia Isaksson
"Jag gjorde fransförlängning hos Mia i veckan och blev supernöjd, både med resultatet och upplevelsen. Det var min första gång någonsin och jag kände mig trygg och bekväm under hela upplevelsen. Fick mycket bra info om hur jag skulle sköta om mina fransar och vad jag skulle tänka på. Mia är en erfaren och seriös stylist med trevligt och professionellt bemötande. Kan verkligen rekommendera henne!"
Jasmina Z
"Mia är fantastiskt duktig och noggrann! Jag har provat både singel- och volymfransar hos henne och är så imponerad av resultaten. Får alltid jättebra råd om för- och eftervård för bästa hållbara resultat. Lätta att kontakta med frågor inför och efter besöken. Full poäng för väl utförda tjänster, bra produkter, varmt bemötande och fin support. Optima by Mia Sassi rekommenderas starkt!"
K O
"Professionell och ett bra bemötande. Gjorde lashlift inför sommaren 2018 och var supernöjd med resultatet. Kommer definitivt tillbaka inom kort när plånboken är lite mer tillåtande, fast Mia har verkligen plånboksvänliga behandlingar!"
Jessica Lindskog
"Otroligt professionell, kunnig och personlig!! Är verkligen supernöjd med mina fransar och blev otroligt imponerad över hennes noggrannhet! Kommer definitivt gå tillbaka för att göra ett helt nytt set! 😊"
Rebecca Simonson
"Proffsig & personlig fransstylist som lyssnar på kundens efterfrågan och ger 100% resultat varje gång. Har känsliga ögon och känner att jag kan lita på de produkter dom används. Kan grymt rekommendera Optima by Mia Sassi!" Hälsningar Marlene B
Marlene Bekk
"Var på optima på min första vaxning. En otroligt bra behandling utförd på ett mycket professionellt sätt. Tala lugnt och metodiskt så jag kom på andra tankar bortom rummet.. rekommenderas!"
Pauline Wallgren
"Väldigt tryggt och kunnigt bemötande, något som jag värderar högt. Bra personlig rådgivning var en klar bonus, och resultatet blev fantastiskt (både sett till utseende och hållbarhet)."
Hanna Edholm
"Har gjort mina fransar hos Mia under en längre tid. Professionellt och trevligt bemötande samt superfina fransar innebär att jag inte kan tänka mig att gå någon annanstans nu. Dessutom får man svar snabbt om man har frågor eller liknande. Rekommenderar starkt!"
Minna Huusko
"Alltid lika bra bemötande och ett välgjort arbete oavsett om det är fransar, massage, ögonbryn eller vaxning. Rekommenderar verkligen Optima by Mia Sassi"
Isabell Andersson
"Mia är alltid trevlig att komma till och otroligt duktig och noggrann. Rekommenderar starkt och du vill ha ett perfekt resultat på dina behandlingar."
Jessica Svensson
"Gjort singelfransar många gånger och supernöjd varje gång. De håller länge och snygga hela tiden. Supertrevligt och proffsigt bemötande, rekommenderar!"
Kajsa Johansson
"Alltid såååå nöjd med både bemötande och behandling! Går härifrån varje gång och känner mig som en prinsessa!🙏🏻🙏🏻"
Hanna Grimberg
"Helt klart den skickligaste fransstylisten i Göteborg. Kommer aldrig gå någon annan stan efter att ha varit på Optima!"
Daniela Andreoli Göransson
"Alltid jättenöjd efter varje behandling💕 Så välkomnande och proffesionellt bemötande Bäst helt enkelt💕"
AnnaCarin Abrahamsson
"Den bästa på fransar samt massage 😍👌"
Anneli Karlsson
"Göteborgs bästa franssylist! 😍"
Ebba Lundell
"Bästa massage i Göteborg."
Claudio Espinoza
"Grym på det hon gör 👌"
Daniella Pe
"Otroligt kunnig och professionell"
Ulrika Johansson
"Kind & professional staff Well located, modern and spacious studio Most of all, high quality lash extensions!!! (I got volume lashes by Thi) Highly recommended, you will never be disappointed :)"
Clara I.
"Alltid nöjd när jag har varit där ☺️👌"
Daniella Pećanac
"Super duktig och trevlig tjej! Älskar mina fransar och dem är verkligen perfektion!! Aldrig gått till någon så professionell och duktig fransstylist som Mia, riktigt kul att ha hittat sin nya franstjej! Kram"
Erica Hall
"Har gjort volymfransemar här i ca 6 månaders tid och är lika nöjd varje gång� Proffsigt gjorda fransar som håller länge! Kommer fortsätta gå här och göra mina fransar"
Ida Pilmalm
"Alltid så nogrann och fransarna sitter länge! Erbjuder bra tider både på morgonen och på kvällen"
Julia Lindahl
"Jätte nöjd varje gång jag vart där"
Ulrika Larsson
"Alltid supernöjd! Fräscht och proffesionellt. Underbar service. Mia är så trevlig och ser alltid till att man är bekväm"
Lydia Berhe
"Har gjort volymfransar hos Mia Sassi på Optima sen ett par månader och är supernöjd! Hon förstod med en gång vad jag ville ha, fransarna är så fina och jag känner mig så snygg! Alltid trevligt och professionellt bemötande, kan bara rekommendera henne!"
Hanna Grimberg
"Jag är alltid nöjd med mina fransar här, och möts alltid av ett så fint bemötande. Rekommenderar starkt!"
Ann Köse
"Super duktig och noggrann, jättego serviceinriktad tjej och en mysig lokal!"
Hanna Nilsson
"Jag gör fransar hos Mia och hon är superduktig och noggrann och det känns tryggt att gå till henne. Fransarna blir så fina Rekommenderar"
Johanna Muld
"Riktigt fräscht och proffesionellt. Man känner verkligen att man slappna av. Dessutom riktigt fina fransar, och en sjukt trevlig tjej som gör dem."
Zilan Leyla Kara
"Så himla nöjd!!! Vilken duktig o go tjej du är Mia! Verkligen proffsig o ser kundens bästa! Längtar till nästa tid som redan är bokad!"
Annelie Duvling
"Jag hade spänningshuvudvärk till och från i 2 veckor satt på akuten pga detta sen så kom jag på att bästa mia kanske kunde massera min nacke och rygg då jag hoppat på kryckor och suttit stilla ganska mycket så tänkte jag att det kanske var en närv som låg i kläm så jag besluta att fråga om du kunde massera och när du kom till min nacke så blev jag lite yr jag kände att det släpte lite äcklig kännsla men även skön så tack bästa Mia och lycka till nu med företaget och jag låvar att jag skall komma ut till dig som du får massera mig igen kanske behövs när jag börjar jobba igen ..... du får 1000 poäng av mig"
Rebecca Andersson
"Gjort fransar både nytt set och påfyllning. De sitter länge och är riktigt fina. Snabb och väldigt trevlig. Rekommenderas verkligen"
Isabell Andersson

OPTIMA BY MIA SASSITiderna går åt

Adress

Memoargatan 2
422, Hisings Backa

Öppettider

Vardagar 08.00-18.00
Lördagar: 09.00-16.00

Instagram

Följ oss på instagram
@Optimagbg

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart