“Få smickrande, mjuka och hållbara fransar. Vi erbjuder singel, mixade, volym och lashlift. Hos oss är du trygg. Bläddra för fler bilder”

Mia Sassi
Singelfransar

Resultatet blir en mascaraeffekt, längre och tjockare fransar. Man fäster en singelfrans på en naturlig frans och resultatet är beroende av dina naturliga fransar när det kommer till längd och fyllighet.

Mixade fransar

Mixade fransar är en blandning av singelfransar och volymfransar för att få det bästa av båda världar. Här får du det tjocka och svarta från singelfransarna blandat med det mjuka fluffiga från volymfransarna

Volymfransar

Volymfransar ger stor effekt och är tunnare och läggs i knippen, med 2-5 fransar i som sen fästs på din naturliga frans. Du får ett mer fjäderlikt och fluffigare resultat. Med volymfransar får du en fyllig effekt oavsett om du har glesa eller kortare fransar.

Lashlift

Med Lashlift får dina naturliga fransar en fin böj utan fransförlängning och mascara. Behandlingen ger dig ett piggare utseende samtidigt som det ger sken av fylligare och längre fransar.

Skötselråd

Efter en behandling är det viktigt att ta hand om sina fransar för längsta hållbarhet. Ju mer noggrann du är desto längre håller de. Vi skickar naturligtvis med utförliga skötselråd och vi erbjuder även våra egna produkter för längre hållbarhet men i korthet sköter man dem så här: Var försiktig med vatten på fransarna de första 24 timmarna, efter det kan du blöta dem som vanligt.

Produkter du använder i ansiktet ska vara oljefria, annars kan oljan orsaka så att fransarna tappar sitt fäste. Om du väljer att ändå använda mascara så ska den inte vara vattenfast.

Se till att tvätta dig omsorgsfullt runt ögonen så att inte hudens egen oljeproduktion får fransarna att släppa. Gnugga dig inte i ögonen och kamma gärna fransarna regelbundet med en ren mascaraborste.

OPTIMA BY MIA SASSITiderna går åt

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart