Volymfransar
Posted in Fransar
Behandling: Volymfransar

Skillnaden mellan singelfransar och volymfransar är att vid en volymfransbehandling så appliceras flera syntetiska frasar på en enda naturlig ögonfrans. De syntetiska fransarna är i det här fallet betydligt tunnare än vid singelfransbehandling. Volymfransarna är ljusare, fluffigare och ger dig ett fylligare utseende. Fransarna är perfekt för kunder som inte har många ögonfransar, eller har glesa ögonfransar, har skalliga fläckar eller som bara vill ha ett mer dramatiskt utseende utan att behöva använda tjockare fransar.

Volymfransar är å andra sidan faktiskt lättare än klassiska fransar. En (3D) volymfrans väger mindre än en klassisk singelfrans. Dessutom används mycket mindre lim under behandlingen så att du inte känner någon tyngd på dina ögon. Resultatet blir vackra och fluffiga fransar.

“Super duktig och trevlig tjej! Älskar mina fransar och dem är verkligen perfektion!!
Aldrig gått till någon så professionell och duktig fransstylist som Mia, riktigt kul att ha hittat sin nya franstjej!
Kram”

Erica Hall

Med hjälp av specialtillverkad pincett doppar man ytterst försiktigt de syntetiska fransarna i lim och applicerar sedan fransen på kundens naturliga fransar och man gör det på 40 till 100 fransar per öga.
Ögonfransförlängningar kan vara några veckor upp till två månader beroende på hur väl man vårdar sina fransar.

Riskerna med ögonfransförlängning är oerfarna stylister applicerar ögonfransar på ögonlocket istället för på fransarna vilket kan orsaka irritation eller allvarlig skada. Eller att de placerar flera syntetiska fransar på en naturlig frans, vilket orsakar att fransarna faller ut tidigt på grund av vikten. Det har även hänt att oerfarna och oseriösa stylister limmar remsor av syntetiska fransar på kundens ögonlock med permanent lim, vilket är farligt och helt fel sätt att göra ögonfransförlängning.

På Optima by Mia Sassi arbetar vi med konsultation innan behandlingen för att gå igenom hållbarheten, behandlingen, riskerna och hur man bäst vårdar fransarna.

Certifierad personal

Hos oss på Optima by Mia Sassi kan du alltid känna dig trygg och säker. Våra instruktörer och stylister är alla certifierade och kvalitetssäkras kontinuerligt, detta för att bibehålla djupgående kunskap, hög kvalité och hög servicegrad. Vårt mål är att genom certifiering införliva ett helhetsperspektiv i branschen och omsorg om kunderna samt att stimulera vår personal och elever till fortsatt och kontinuerlig kompetensutveckling samt regelbunden reflektion.

Mia Sassi Svensk Mästare 2018

Allt vi gör ska kännetecknas av högt resultat, kvalité och kundnöjdhet för att våra kundernas välbefinnande betyder allt för oss – Mia Sassi

Optima by Mia Sassi - Nöjda kunder
Volymfransar
Volymfransar
Feedback från kunderna

All feedback från kunderna finns att ta del av på vår Facebook sida och på Google. Vänligen svep till vänster för att se fler inlägg från kunderna.

Grym på det hon gör. Alltid nöjd när jag har varit där ☺️👌 Fantastiskt resultat
Daniella Pecanac
Mia är bäst! Känner mig alltid så väl omhändertagen och resultatet blir fantastiskt. Skulle aldrig gå någon annanstans!
Matilda Johansson
Jag är super nöjd med mina fransar som jag gjorde hos Mia och jag återkommer hela tiden! Alltid varmt välkomnande, lungt och skönt, avslappnande miljö! Mia är väldigt omhändertagande, noggrann och jätteduktig! Rekomenderar verkligen Mia till alla som vill göra en fransförlängning!!
Susanne Edström
Bästa fransarna i stan!
Anette Winäs
Kind & professional staff Well located, modern and spacious studio Most of all, high quality lash extensions!!! (I got volume lashes by Thi) Highly recommended, you will never be disappointed 🙂
Clara I.
Jag gjorde förlängningar med Mia. Mycket begåvad att göra naturliga utseende på både singel- och volymfransar, och jag har försökt att få det gjort på många ställen. Mycket ljust och rent utrymme, kvalitetsprodukter. Hon gjorde också en hårborttagning av sockervax på fulla ben, men var inte så effektiv som behövs (tiden gick ut och hon glömde en halv kalv), kanske bättre nu när hon precis börjat göra det då.
Cathrine Sundström Zimonyi
Betyg 5/5
Elisabeth Mattsson
Betyg 5/5
Louise Gustafsson
Har gjort volymfransar hos Mia Sassi på Optima sen ett par månader och är supernöjd! Hon förstod med en gång vad jag ville ha, fransarna är så fina och jag känner mig så snygg! Alltid trevligt och professionellt bemötande, kan bara rekommendera henne!
Hanna Grimberg
Alltid supernöjd! Fräscht och proffesionellt. Underbar service. Mia är så trevlig och ser alltid till att man är bekväm
Lydia Berhe
Har gjort volymfransemar här i ca 6 månaders tid och är lika nöjd varje gång� Proffsigt gjorda fransar som håller länge! Kommer fortsätta gå här och göra mina fransar
Ida Pilmalm
Jag är alltid nöjd med mina fransar här, och möts alltid av ett så fint bemötande. Rekommenderar starkt!
Ann Köse
Alltid så nogrann och fransarna sitter länge! Erbjuder bra tider både på morgonen och på kvällen
Julia Lindahl
Jätte duktig och flitig tjej ! Fransarna sitter super bra och jag är mycket nöjd
Anna Charlotta Maria Staf
Så himla nöjd!!! Vilken duktig o go tjej du är Mia! Verkligen proffsig o ser kundens bästa! Längtar till nästa tid som redan är bokad!
Annelie Duvling
Jag gör fransar hos Mia och hon är superduktig och noggrann och det känns tryggt att gå till henne. Fransarna blir så fina Rekommenderar
Johanna Muld
Blir alltid lika nöjd när jag fixar fransarna hos Mia. De blir precis som jag vill ha dem och håller länge!
Anette Winäs
Super duktig och noggrann, jättego serviceinriktad tjej och en mysig lokal!
Hanna Nilsson
Älskar fransarna, älskar bemötandet och älskar känslan av avkoppling! Alltid lika trevligt att komma och bli fin
Stina Enyck
Super nöjd som alltid ! Vill man känna sig fin och lyfta självkänslan lite så är Mias fransar något att rekommendera starkt !
Meylin Quijada Lovos
Gjort fransar både nytt set och påfyllning. De sitter länge och är riktigt fina. Snabb och väldigt trevlig. Rekommenderas verkligen
Isabell Andersson Johansson
En timma ryggmassage som var helt underbar, trött och ond rygg som känns som ny!
Emma Sloberg
Fantastisk service och Mia är superduktig! Är väldigt nöjd.
Elin Granström
Riktigt fräscht och proffesionellt. Man känner verkligen att man slappna av. Dessutom riktigt fina fransar, och en sjukt trevlig tjej som gör dem
Zilan Kara
Jag har både blivit masserad och fått super läckra fransar. Har varit nöjd varje gång! Du är bäst Mia
Tiina M. Trapp
Jätte nöjd varje gång jag vart där
Ulrika Larsson
Betyg 5/5
Mia Tainio
Betyg 5/5
Maria Karlgren
Betyg 5/5
Michaela Mattsson Amneteg
Betyg 5/5
Sofia Berggren
Betyg 5/5
Jaél Almén
Betyg 5/5
Anneli Karlsson
Betyg 5/5
Ida Karnerfors
Betyg 5/5
Emelie Babunovic
Betyg 5/5
Sandra Thorén
Betyg 5/5
Matilda Hinke
Betyg 5/5
Josefin Dunvald
Bokningsregler

Avbokningsregler
Om du av någon anledning måste avboka din tid, vänligen gör det minst 24 timmars innan behandlingen. Detta för att vi ska ha en chans att erbjuda din tid till någon annan. Avbokningar som sker mindre än 24 timmar före behandlingen, kommer att resultera i 100% avbokningsavgift och rabattkoden kommer att vara ogiltig.

Anländer sent
Din tid är bokad speciellt för dig. Om du är sen, kommer vi inte att ge bort din tid till någon annan. Ditt behandling kommer att bli kort och våra avgifter gäller fortfarande.

Produkter vi rekommenderar

Vi arbetar med endast noggrant utvalda produkter. För oss är det inte bara viktigt med att få högt resultat i salongen, det ska även ska gälla i vardagen. Nedan är en överblick över de produkter som vi rekommenderar inom fransar och som kan beställas via webshoppen och salongen.

 • Keratin coating mascara

  kr399.00

  Keratin coating mascara är ett keratinbehandlingsserum som används på ögonfransar och ögonbryn för att stärka och vårda stråna. Keratinet hjälper till att återskapa hårets struktur och göra stråna tjockare och starkare. Keratinet skyddar fibrerna i stråt så de blir friska från roten till toppen. Ger ett naturligt skydd samt tillför fukt, ger även näring och bidrar till att fransarna/stråna växer fortare. Rekommenderad behandlingsperiod är tre månader, med applicering 1-2 gånger per dag. Produkten är inte testad på djur och innehåller inga färgämnen.

 • Fransschampo Sensative m. pensel

  kr275.00

  Face wash – Sensative är Look by Linns nya fransrengöring för kunden med kunden med känslig hy. Till kunden som bryr sig om sitt utseende och som vill ha en bra rengöring till både sina fransar & makeup. Rengöring till ögonfransförlängning. Använd en rengöringspensel och pensla skummet genom fransarna för bästa rengöring. Mjuk och len Face Wash som effektivt avlägsnar makeup och orenligheten på ett milt sätt.

 • Fransschampo m pensel

  kr275.00

  Face wash är Look by Linns fransrengöring. Den är framtagen för kunden som bryr sig om sitt utseende och vill ha en bra rengöring till både sina fransar & makeup. Rengöring till ögonfransförlängning. Använd rengöringspenseln som medföljer och pensla skummet genom fransarna för bästa rengöring. Mjuk och len Face Wash som effektivt avlägsnar makeup och orenligheten.

Boka tid nu

Tiderna går åt så passa på att boka redan nu

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart