“Få smickrande, mjuka och hållbara fransar. Vi erbjuder singel, mixade, volym och lashlift. Hos oss är du trygg. Bläddra för fler bilder”

Mia Sassi
Mångårig erfarenhet

Hos oss är du trygg. Mia har mångårig erfarenhet som både utbildare, stylist och egenföretagare. Hos oss får du kvalifikationerna för framgångsrik karriär inom skönhetsbranschen.

Startpaket ingår

Kom igång direkt efter utbildningen. Vi erbjuder ett startpaket med produkter så att du kan komma igång direkt efter utbildningen. Produkterna och verktygen är noggrant framtagen för att du ska lyckas i din nya roll.

Uppföljning efter utbildning

Vi är tillgängliga och coachar även efter avslutad utbildning. Vår strävan och mål är att du ska bli framgångsrik i din nya roll och erbjuder därmed våra elever coachning online samt rabatterad pris på våra produkter.

Certifiering

Efter genomförd utbildning, slutprov och uppvisat arbete av högt resultat erhåller du ett diplom. Diplomet är ett intyg för dina kunder att du har genomgått utbildning och besitter de färdigheter och verktyg som ska hjälpa dig ge dina kunder hög kvalité, resultat och kundnöjdhet.

Skötselråd

Efter en behandling är det viktigt att ta hand om sina fransar för längsta hållbarhet. Ju mer noggrann du är desto längre håller de. Vi skickar naturligtvis med utförliga skötselråd och vi erbjuder även våra egna produkter för längre hållbarhet men i korthet sköter man dem så här: Var försiktig med vatten på fransarna de första 24 timmarna, efter det kan du blöta dem som vanligt.

Produkter du använder i ansiktet ska vara oljefria, annars kan oljan orsaka så att fransarna tappar sitt fäste. Om du väljer att ändå använda mascara så ska den inte vara vattenfast.

Se till att tvätta dig omsorgsfullt runt ögonen så att inte hudens egen oljeproduktion får fransarna att släppa. Gnugga dig inte i ögonen och kamma gärna fransarna regelbundet med en ren mascaraborste.

OPTIMA BY MIA SASSITiderna går åt

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart