Posted in Lediga jobb
Ledigt jobb: Sjuksköterska med fokus på Botox/Fillers

Halvtidsanställning med möjlighet till en heltidsanställning.
Optima by Mia Sassi grundades med målet att genom skönhet & hälsa hjälpa människor återfå och stärka sitt välbefinnande. Optima kännetecknas av högt resultat, kvalité och kundnöjdhet och detta för att kundernas välbefinnande betyder allt för oss.

Nu söker vi dig som är en legitimerad sjuksköterska med utbildning inom Botox och Fillers. Vi ser helst att du är professionell, positiv, noggrann och har ett mycket gott kundbemötande. Om du har andra kunskapsområden inom skönhet så är det meriterande. Vi har stort fokus på arbetsmiljön, för oss är det viktigt med en positiv & trivsam miljö för både personalen och kunderna. Vi erbjuder interna utbildningar och coachning för att för oss är din personliga utveckling viktig.

Jobba med oss

Har du säljbakgrund är det ett stort plus då vi även säljer skönhetsprodukter. Du kommer arbeta i en ljus och fräsch salong i centrala Göteborg (Kungsportsavenyn) med närhet till kollektivtrafiken.

Om du är en person som har en positiv mental inställning, älskar yrket, vill utvecklas och som tycker om att prestera på topp så tycker vi att du söka tjänsten nu. Skicka din ansökan till info@obym.se med rubriken ”Sjuksköterska” samt en kort presentation om vem du är och vad du är utbildad i så återkopplar vi snarast.

Ansök senast 1 augusti, ange referens Sjuksköterska i din ansökan. Vi söker dig som har 1-2års erfarenhet inom yrket och är en legitimerad sjuksköterska. Vi erbjuder en rörlig löneform.

Jobba i skönhetsindustrin

Nedanstående är generella skäl till varför man vill jobba inom skönhetsbranschen och texten är inte direkt specificerad gentemot rollen som sjuksköterska inom botox & fillers. Att arbeta inom skönhetsindustrin har många fördelar. De flesta som väljer en karriär i skönhet kommer från en kreativ och konstnärlig bakgrund. Potentialen att skapa ett flexibelt och givande liv kan uppfyllas genom dessa vägar. Det finns så många aspekter av vad du kan göra på dessa områden att du aldrig är begränsad till hur långt du kan gå. Här är några andra skäl till varför någon kanske vill ha en karriär inom skönhetsindustrin.

“Optima kännetecknas av högt resultat, kvalité och kundnöjdhet och detta för att våra kunders välbefinnande betyder allt för oss.”

Mia Sassi • GRUNDARE

Om du har en bakgrund i konst, mode, vård eller till och med matlagning; så har du egenskaper för att bli en skönhetsutforskare. Smink, hår, naglar och hudvård är alla områden som främjar den kreativa processen. Även om du helt enkelt gör en skönhetsprocedur på dig själv, kan du uppleva omedelbar tillfredsställelse från att omvandla ditt utseende. Att dela dina färdigheter med andra kan ta din kreativitet till en helt ny nivå.

Skönhetsbranschen ger en möjlighet att tjäna andra genom att hjälpa dem att se och må bra. Sättet du gör för att öka din kreativitet kan variera baserad på tjänsterna som erbjuds. Ett ögonblick kan du göra brudsminkning och senare kan du göra en ögonfransförlängning. Den ena dagen är inte den andra lik.

Från frisörer till nageltekniker så finns det många olika typer av tjänster att erbjuda. Geler, akryl och trendig nagelkonst är bara några nagelservice som man kan göra på en dag.

Skönhetsbranschen är fyllt med många chanser att träffa och arbeta med fascinerande människor. Vilket bidrar till att hålla din karriär fräsch och utmanande. En minut arbetar du med en kändisfamilj eller en statlig tjänsteman; Nästa stund jobbar du med en tjej som ska till hennes första bal.

Tveka inte – skicka in din ansökan redan idag

Ansök idag

Ansök idag, intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart