Henna bryn
Posted in Ögonbryn
Behandling: Henna bryn

Henna är en växt som växer i det tropiska klimatet i Afrika, norra Australien och södra Asien. Henne har använts för kroppskonst i tusentals år.
Henna bryn behandlingar är en naturlig metod för att uppnå fylligare och mer definierade ögonbryn, detta med hjälp av växtbaserade ingredienser som erbjuder en säker och mild process.

Till skillnad från andra metoder så kräver henna inte något medel vilket eliminerar din exponering för kemikalier som annars kan orsaka irritation på huden.

“Vår strävan har sen Optima grundades varit att erbjuda marknadens bästa service, kvalité, resultat och kundnöjdhet för att vi tycker att våra kunder förtjänar det allra bästa.r”

Mia Sassi • Grundare

Fördelarna med henna bryn är många, nedan är lista på några fördelar:
– Långvarigt resultat, upp till 7 veckor på hår och upp till 2 veckor på huden
– Föryngrar och fyller hårsäckarna som i sin tur uppmuntrar till återväxt genom en balanserad pH-nivå.
– Stoppar håravfall och främjar sund tillväxt
– Ingen bly eller ammoniak
– Mjukt på huden
– Naturligt produkt

Eftervård
– Ta inte på ögonbrynen, detta för att undvika bakteriell infektion
– Undvik värmebehandlingar i 24 timmar såsom bastu, solstolar m.fl.
– Applicera inte smink i minst 24 timmar efter din behandling
– Undvik att simma i minst 24 timmar efter din behandling
– Undvik parfymprodukter i minst 24 timmar efter din behandling
– Undvik oljebaserad sminkborttagare eftersom det kan orsaka irritation i området och att färgen bleknar snabbare.

Certifierad personal

Hos oss på Optima by Mia Sassi kan du alltid känna dig trygg och säker. Våra instruktörer och stylister är alla certifierade och kvalitetssäkras kontinuerligt, detta för att bibehålla djupgående kunskap, hög kvalité och hög servicegrad. Vårt mål är att genom certifiering införliva ett helhetsperspektiv i branschen och omsorg om kunderna samt att stimulera vår personal och elever till fortsatt och kontinuerlig kompetensutveckling samt regelbunden reflektion.

Mia Sassi Svensk Mästare 2018

Allt vi gör ska kännetecknas av högt resultat, kvalité och kundnöjdhet för att våra kundernas välbefinnande betyder allt för oss – Mia Sassi

Optima by Mia Sassi - Nöjda kunder
Henny Bryn
Henna Bryn
Bokningsregler

Avbokningsregler
Om du av någon anledning måste avboka din tid, vänligen gör det minst 24 timmars innan behandlingen. Detta för att vi ska ha en chans att erbjuda din tid till någon annan. Avbokningar som sker mindre än 24 timmar före behandlingen, kommer att resultera i 100% avbokningsavgift och rabattkoden kommer att vara ogiltig.

Anländer sent
Din tid är bokad speciellt för dig. Om du är sen, kommer vi inte att ge bort din tid till någon annan. Ditt behandling kommer att bli kort och våra avgifter gäller fortfarande.

Produkter vi rekommenderar

Vi arbetar med endast noggrant utvalda produkter. För oss är det inte bara viktigt med att få högt resultat i salongen, det ska även ska gälla i vardagen. Nedan är en överblick över de produkter som vi rekommenderar inom fransar och som kan beställas via webshoppen och salongen.

 • Keratin coating mascara

  kr399.00

  Keratin coating mascara är ett keratinbehandlingsserum som används på ögonfransar och ögonbryn för att stärka och vårda stråna. Keratinet hjälper till att återskapa hårets struktur och göra stråna tjockare och starkare. Keratinet skyddar fibrerna i stråt så de blir friska från roten till toppen. Ger ett naturligt skydd samt tillför fukt, ger även näring och bidrar till att fransarna/stråna växer fortare. Rekommenderad behandlingsperiod är tre månader, med applicering 1-2 gånger per dag. Produkten är inte testad på djur och innehåller inga färgämnen.

 • Fransschampo Sensative m. pensel

  kr275.00

  Face wash – Sensative är Look by Linns nya fransrengöring för kunden med kunden med känslig hy. Till kunden som bryr sig om sitt utseende och som vill ha en bra rengöring till både sina fransar & makeup. Rengöring till ögonfransförlängning. Använd en rengöringspensel och pensla skummet genom fransarna för bästa rengöring. Mjuk och len Face Wash som effektivt avlägsnar makeup och orenligheten på ett milt sätt.

 • Fransschampo m pensel

  kr275.00

  Face wash är Look by Linns fransrengöring. Den är framtagen för kunden som bryr sig om sitt utseende och vill ha en bra rengöring till både sina fransar & makeup. Rengöring till ögonfransförlängning. Använd rengöringspenseln som medföljer och pensla skummet genom fransarna för bästa rengöring. Mjuk och len Face Wash som effektivt avlägsnar makeup och orenligheten.

Boka tid nu

Tiderna går åt så passa på att boka redan nu

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart