Utbildning i volymfransar
Posted in Utbildningar
Grundutbildning: Fransförlängning Volym

Nödvändig förutsättning: Du måste vara certifierad i klassisk ögonfransförlängning (singel) för att ta kursen.

Denna nybörjarkurs i Volymfransar är en 2-dagars professionell ögonfransutbildning för erfarna ögonfransstylister utbildade i klassisk ögonfrans. Instruktören kommer att vägleda dig i hur man gör perfekta knippen så att du kan skapa underbara, fulla, frodiga fransar. Vi kommer även utbilda dig i korrekt ögonskärmkartläggning, stil och hastighet. Viktigast kommer vi att gå igenom anpassningen av fransarna. Denna kurs kommer hjälpa dig ta din karriär till nästa nivå.

Volymcertifieringskursen är en två dags praktiskt träning. Vi kommer bland annat gå igenom och diskutera lämplig applicering, avancerad formning, blandningskurvor, vikt och det vetenskapliga bakom fransar.

“Vår strävan har sen Optima grundades varit att erbjuda marknadens bästa service, kvalité, resultat och kundnöjdhet för att vi tycker att våra kunder förtjänar det allra bästa.”

Mia Sassi • Grundare

I denna utbildning kommer du erhålla vårt kit, certifikat, manual och lunch.
När du har avslutat vår omfattande träning, ska du sen få applicera din nyvunna kunskap på en modell och detta för att ytterligare förbättra dina färdigheter. Detta ger verklig praxis, möjlighet att ställa frågor och få feedback. Alla elever som genomgår utbildningen har tillgång till fortsatt stöd via vår Facebook grupp. När du väl har uppfyllt våra standarder så kommer du att erhålla ditt certifikat.

Viktigt att notera att alla inskrivna elever måste ordna en egen modell. Modellen måste ha fyllt minst 18 år innan kursstart för att få delta i den praktiska delen av utbildningen som äger rum under dag två. Vi rekommenderar starkt att du har minst en reservmodell eftersom du inte kommer att få genomgå utbildningen och få certifikat om detta krav inte är uppfyllt.

Skulle du mot all förmodan inte ha tillgång till en modell så hör av dig till oss minst ett fyra dagar innan så att vi kan ordna en modell åt dig.

Certifierad personal

Hos oss på Optima by Mia Sassi kan du alltid känna dig trygg och säker. Våra instruktörer och stylister är alla certifierade och kvalitetssäkras kontinuerligt, detta för att bibehålla djupgående kunskap, hög kvalité och hög servicegrad. Vårt mål är att genom certifiering införliva ett helhetsperspektiv i branschen och omsorg om kunderna samt att stimulera vår personal och elever till fortsatt och kontinuerlig kompetensutveckling samt regelbunden reflektion.

Mia Sassi Svensk Mästare 2018

Allt vi gör ska kännetecknas av högt resultat, kvalité och kundnöjdhet för att våra elevers utbildning och kundernas välbefinnande betyder allt för oss – Mia Sassi

Optima by Mia Sassi - Nöjda kunder
Volymfransar
Volymfransar

Välkommen att utbilda dig hos oss – ta din karriär till nästa nivå.

För frågor eller mer information – skicka din fråga direkt via hemsidan så kommer utbildningsansvarig att återkoppla till dig via mail eller telefon snarast.

Produkter vi rekommenderar

Vi arbetar med endast noggrant utvalda produkter. För oss är det inte bara viktigt med att få högt resultat i salongen, det ska även ska gälla i vardagen. Nedan är en överblick över de produkter som vi rekommenderar inom fransar och som kan beställas via webshoppen och salongen.

 • Keratin coating mascara

  kr399.00

  Keratin coating mascara är ett keratinbehandlingsserum som används på ögonfransar och ögonbryn för att stärka och vårda stråna. Keratinet hjälper till att återskapa hårets struktur och göra stråna tjockare och starkare. Keratinet skyddar fibrerna i stråt så de blir friska från roten till toppen. Ger ett naturligt skydd samt tillför fukt, ger även näring och bidrar till att fransarna/stråna växer fortare. Rekommenderad behandlingsperiod är tre månader, med applicering 1-2 gånger per dag. Produkten är inte testad på djur och innehåller inga färgämnen.

 • Fransschampo Sensative m. pensel

  kr275.00

  Face wash – Sensative är Look by Linns nya fransrengöring för kunden med kunden med känslig hy. Till kunden som bryr sig om sitt utseende och som vill ha en bra rengöring till både sina fransar & makeup. Rengöring till ögonfransförlängning. Använd en rengöringspensel och pensla skummet genom fransarna för bästa rengöring. Mjuk och len Face Wash som effektivt avlägsnar makeup och orenligheten på ett milt sätt.

 • Fransschampo m pensel

  kr275.00

  Face wash är Look by Linns fransrengöring. Den är framtagen för kunden som bryr sig om sitt utseende och vill ha en bra rengöring till både sina fransar & makeup. Rengöring till ögonfransförlängning. Använd rengöringspenseln som medföljer och pensla skummet genom fransarna för bästa rengöring. Mjuk och len Face Wash som effektivt avlägsnar makeup och orenligheten.

Boka tid nu

Tiderna går åt så passa på att boka redan nu

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart