Oops...
Slider with alias demo-03 not found.

Free Delivery on all oders over $100

Wordlwide Shipping anywhere in 2-4 days

Full Returns within 7 working days

New Arrival

Sed vitae eros a quam malesuada porttitor nec nec

Popular This Week

Sed vitae eros a quam malesuada porttitor nec nec

Clients Say

Sed vitae eros a quam malesuada porttitor nec nec

"Alltid 10 av 10 vid besök här. Mia är proffsig, det blir lika lyckat resultat varje gång och man kommer till en trevlig och lugn miljö. Mia är även väldigt flexibel och tillmötesgående när det gäller såväl tider som önskemål. /Supernöjd stamkund som alltid ser fram emot nästa besök!"
Sofia Isaksson
"Alltid lika imponerad av och nöjd med resultatet! Proffsig behandling med produkter som håller hög kvalitet, och det är så viktigt! Man kan verkligen slappna av under tiden och till och med somna på bänken. Och vips, så vaknar man med ett nytt set snygga fransar!!"
Sarah
"Jag vände mig till Mia för 3 månader sen efter att jag fick vara med om en hemskt fransupplevelse hos en annan stylist i Göteborg.. Jag är otroligt glad att det var just Mia jag vände mig till. Jag har gjort fransar i åtta år (hos olika stylister) och Mia är verkligen otroligt professionell och mån om att kunden ska känna sig bekväm och trygg. Mia är en av få stylister jag gått till som man verkligen kan slappna av hos, och njuta av sin behandling. Ett stort plus är att hon också lyssnade in hur jag ville ha mina fransar och fick de skräddarsydda efter det, precis som jag vill ha dem. Otroligt nöjd och rekommenderar verkligen Mia!"
Isabella Pöhner Hörnestig
@INSTAGRAM

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart